Thursday, September 26, 2013

Saturday, September 07, 2013

33 and still counting

This year I'm 33. Got three wishes from curx, my wife, and my families. May god bless me. Ameen.

Thursday, September 05, 2013

Fahmi & Fahim 4 Tahun

Tahun ni, Fahmi & Fahim telah masuk 4 tahun. Makin lama, mcm makin kurus pulak anak2 aku ni :))
Membantu mum menghias kek :D

2 x 2 = 4

Selamat Hari Lahir Fahmi & Fahim

Wednesday, September 04, 2013

New Layout, Missing Pictures :(

Sedihnya... walaupun berjaya menyahkan redirection yang menghalang website pengacau keluar, gambar2 lama yg ada disini telah hilang. Hmm... apa la masalah sebenarnya ni. Takpe la, tengok la gambar2 baru ni ye :D

Walaupun gambar ini diambil, aku tetap lupa nak kunci kereta..erkh

Go Beyond Astro... so what?

Sila tiup dulu sebelum makan ye...

Beli 1, kongsi 2 org. Daddy korang lupa kluarkn duit

Anda tahu dimana kami?

Monday, July 30, 2012

Fahmi & Fahim 3 Tahun

Lamanya tak menulis dekat sini, dekat dua tahun rasanya. Macam mana pun, ini gambar terbaru fahmi dan fahim :D

Fahmi dengan cool nya membawa moto besar

Sekarang giliran Fahim pulak

Fahim: Mesti best kn kalau balik kg naik moto ni
Fahmi: Lg best kalau yg kt blkg ni bukan ko :p

Monday, January 31, 2011

Pakuranga Night Market

Pasar malam ni terletak diparking bawah tanah Warehouse Supermarket.

Bermula pukul 6 ptg sehingga tengah malam.

Oleh kerana ramai orang, maka kami menaiki stroller.

Ibu kami gembira dapat keluar dari rumah.
(Terutama sekali jika keluar shopping)

Inilah antara makanan halal yang dijual disini.

Friday, December 17, 2010

Summer is Here!

Hello! Saya Fahim

Hi, Saya Fahmi

Mari bermain diluar :)

Ini jiran kami, Dwen

Gembira dapat keluar bermain