Wednesday, October 24, 2007

Mengemas Bilik

Masuk hari ni, genap seminggu sazly n sal pegi ke sydney untuk menyambung pelajaran. Pada hari ini juga aku telah menyusun semula bilik ini agar sesuai dengan keseorangan aku. Tak banyak yang berubah, cuma kedudukan meja sahaja. Meja lama aku letak rapat kedinding. Aku sendiri telah berpindah ke meja sazly. Lain2 malas nak ubah sebab aku sorang je tak mampu untuk menolak meja dan almari yang penuh berisi. Secara puratanya semua masih sama.

Kedudukan Pc aku yg sebelum ini mengadap ke kanan kini telah mengadap ke kiri. Agar sukar jugak untuk memaling muka yang dah biasa ke kiri untuk ke kanan. Nak menaip pun rasa kekok jgk. Hmm, kabel netw sazly ni kena ganti nnt sebab dia dah loose dan suka mendc kan aku. Nnt la aku turun kebwh dan ambil yg baru.

6 comments:

curX said...

meh kemas bilik aku lak?

ngeheheheh. ;)

EyesOfNabil said...

aku masih setia di sini ^_^ Mehla sambung study kat upm :D

archiq said...

aku pun masih setia juga disini... menemani... ^_^

Anonymous said...

Same here, ku juga akan sentiasa di sini, ha ha ha

-MrM-

iso said...

tq2, dengan ada korang disini tidak la aku kesunyian tatkala terkenang saat2 manis bersama sazly. abe! tgg aku

Iman's Family said...

jangan ko tangisi pemergian ku... marilah ramai ramai membaca blog ku pula...
http://perantausydney.blogspot.com/