Wednesday, July 30, 2008

Seoul Garden





7 comments:

MRM said...

Wah, nampak macam sedap aje, kat mana seoul garden nih?

Lia Sakinah said...

Aku, apiz, faizah & dian pun suka makan kt sini, dulu kitorg lepak smpi kedai tutup...hehe...dulu nama dia seoul bulgogi...kat plaza pantai kan?

iso said...

to mrm:

mmg sedap, mkn tak ingat dunia la. masak sendiri katakan :D

seoul garden ni dekat plaza pantai, depan rtm

to lia:

wah, rajin korang pegi ye. aku pun duduk sampai kedai tutup sbb tgg kwn aku pegi toilet sakit perut.. wakakak...

10 markah utk ko!

MRM said...

Kat plaza pantai aje ke dia ada. And where the hell is plaza pantai :D

Takpe takpe, nnt aku google :)

Lia Sakinah said...

mrm: Ni website tempat tu www.asiapacific.com.my/seoul-bulgogi/

Map sume ada kt web nih...tempat dia kat area midvalley...mmg berbaloi mkn kat sini. Sedap sgt2... kitorg dh gi 3 kali...2 kali tu dgn faiz & dian. Balik UPM nti mmg plan nk pegi lagi...
U can print the voucher...kdg2 leh dpt diskaun if u fulfill the voucher's condition...

Hehe...mcm aku plak tuan rumah blog nih...sorry yek iso...

Happy jalan-jalan cari makan mrm! ;-).

MRM said...

Thanks Lia!!! Dia mcm ala2 Johnny ya tempat ni.

Bab makan2 ni mmg hobby, muahaha, tu sbb tak kurus2, erk... :( InsyaAllah, nnt kan ku pergi ke tempat ni :)

Alfian_Troxion said...

aku penah makan dulu. sebelum fly g PhD "pertama" aku. kekeke.

tapi japs.. dia ada chop tak Farid? aku pon lupa masa tu, main bedaal aje. ntah jakim kasik ke dok kat dia orang