Sunday, November 23, 2008

Dila Kurang Sihat

Last week dila kurang sihat, so aku bwk pegi taman jln2

Nama taman ni Alber Park, dlm 1o minit jalan

Redup je taman kt sini. Sedap kena angin yg lalu

Sedap jugak mata memandang
(p/s: nmpk tak org tgh bermesra dlm gmbr tu?)

17 comments:

EyesOfNabil said...

tu la...ko kena byk2 peluk bini masa kat sana...jgn segan2 ^_^

nnt cukup kasih syg tu sihat la semula dia ^_^

peluk memeluk pun dpt mereleasekan tension...dan err merelease benda lain juga ^_^

Lia Sakinah said...

Apa la bende lain yg dimaksudkan oleh nabil itu yek? ahaksssss...:P

Tpi betolla iso, selalu org gi oversea ni, otomatik jadi extra romantik dia...ko pun jadila mcm tu...hehehehe

iso said...

to eon:

aku segan la, aku org timur, penuh dgn sopan santun...hehehe..

dh sihat skit dh dila, tp nk sihat penuh lmbt lg ler..

to lia:

aku tak romantik ler, aku realistik.. hehehe

EyesOfNabil said...

ape kena mengena realistik sama romantik tu? adakah cinta ko tu tidak real?

oh...malangnya :P

suezety said...

hahahaha cayalah ayat nabil.. mau muncung mulut si donut leh cecah kl ler! hahahaha..

farid, skrg ni ko kena bagi xtra kasih sayang kat dia.. x yah memalu nak peluk dia sbb dia tu skrg akan jadi manusia yg paling over dlm dunia if ko x tunjuk kasih syg..

haiyaaa talak sabar mau tunggu prosperity burger DABEL! ahaks!

iso said...

to eon:

cis, mau marah kalau bini aku tau ni. ko ni tak reti cover line :p

to suzi:

ya, skrg semua kena double. nanti kn kemunculan prosperity burger tahun depan di mcd berdekatan :D

doNuT said...

Ohooii....sbr je la laki i ni....gmbr i yg xcun dia ltk...dh la i xsihat. Xaci tul dia xde dlm gmbr kejadian. Xadil.....

suezety said...

sesuai la kan.. dlm blog farid ada pic ko je dlm blog ko ada pic farid jer.. adil le tu..

ala yang mcmana pun ko ttp hongot hengot... & mcm pun u ttp yang i.. lawa ke buwoks ker.. (ayat ampu ni hehehehe)

EyesOfNabil said...

ape lagi...ketuk dia dgn tudung periuk mcm citer do re mi tu ^_^

Az Azrinudin Alidin said...

woiiiitttt..ader kaitan ker gambar org bermesra tu ooooiiiii

curX said...

sian dila x sihat, take care korg.

;)

iso said...

to suzi:

dila lawa la, tak sihat pun lawa :D

to eon:

ko tgk, bini aku dh komen. kipas lipas btul la...

to azri:

ada, tu tunjuk yg disini dibenarkan utk bemesra tanpa risau jais atau jawi dtg tangkap :p

to curx:

dila dh ok skit, ptg kang jumpa Dr lg. nnt aku ambik gambar klinik dia

Diah said...

waaa bangbil madah berhelah, hahaha

Sazly Salfarina said...

Sejuk sejuk ni ko kene selalu panaskan Dila Farid. Barula ilang kesejukan, tambah kemesraan, dan tambah ahli keluarga. Tak gitu.

L!3z@ said...

cik farid!!!
hehehe...sy ex-JSM FSKTM UPM student...cik da nk dpt baby ke??baby twin ke???

iso said...

to diah:

ya, sbb tu la dia tulis buku diah. ayat tak hingat

to sazly:

tak bole peluk sgt2, nnt tak jd keja plak..wakakaka...

to liz:

tq. rajin kamu bc ye. lebih kurang mcm tu la :D

Alfian_Troxion said...

ngandung kot bini kau? hehehehe.

weh, mana leh peluk khalayak ramai. takde hadis sokong tu
hua hua hua!

Peluklah di dalam bilik. Tetapi janganlah peluk dalam bilik stor. tak rumantik.