Saturday, December 20, 2008

Auckland Kebab

Mula2 masak bahan2 berikut:
Bawang merah, bawang putih, daging, epal dan jagung

Inilah hasilnya. Jangan lupa letak garam dan lada sulah.

Roti turki dipotong dua dan dikorek isi dalamnya.

Mayonis edmond dan cili maggi.

Kebab yang telah hambir habis dimakan....


p/s: ini adalah antara masakan aku utk dila. yg lain sama ada aku tak ambik gambar atau malas nk upload. hahaha...

6 comments:

EyesOfNabil said...

bini ko mengidam ye? haa belajar2 la masak lagi :D

Oyis said...

haha, masa aku pregnant, paling kau x leh mkn ialah kebab. sbb ada skali tu aku mkn kebab, tiba2 dtg alahan aku, muntah kuar abis kebab seketul2 daging dia. pas tu aku termuntah dlm sink plak, x sempat nak aim toilet bowl, so sudahnya aku kena korek sink tu (yg dah tersumbat sbb dagin2 tu la) dgn tgn aku nih hah. ada daging, ada minyak, ada roti, ada salad... hm...

ok aku rasa overshare aku ni menyebabkan ramai yg x mengandung pon nak termuntah dah... haha.. i am so gross, i know :P

iso said...

to nabil:

tgh bljr skit2 la ni :D

to riz:

errkk... aku tak lalu nk komen...

curX said...

waa, bole order la camnih. hihihih ^_^

Az Azrinudin Alidin said...

macha..kebab new zealand satu...
hahaha

iso said...

to curx:

bole2, nk brp?

to azri:

coming...