Sunday, December 14, 2008

DressMart - Mari membeli baju


Ahad lepas, kami telah ke DressMart untuk membeli baju baru Dila :)

Tq kepada Kam n Zila sbb bwk pegi kesana

Harga pakaian kat sini murah jugak la.

Baju baby pun murah2 masa sale ni (dh kena start budget)

Lepas penat berjalan, kita makan dulu sunday strawbery McD




*p/s: aku beli dua buku sbg bahan bacaan, The Seven Scrament & The Garden of Death

9 comments:

curX said...

oo, bgs2 *pat-pat-pat*
hihih ;))

suezety said...

hehehe makan eskem ekkkkk.. aalalalalala.. lain sket muker sayang i...

Anonymous said...

Pssss... halal ke aiskelim tu?? tehehehe ...

--orgAussie--

Oyis said...

bila ko kata pegi beli baju dila, aku sangka kan utk pergi beli maternity dress. beli scroll tgk gmbr mkn aiskrim tu, huish slim lg si dila ni (compliment ni). tp bagus la, happy kan bini, bawa dia shopping slalu :)

iso said...

to curx:

mmg bgs :) apasal ko gelak? hmmm...

to suzi:

itu lah ais krim kesukaan dila. lain ke? sama kot :D

to orgAussie:

yakin halal :D apple pie, fish burger pun layan jer...

to noris:

pegi beli maternity dress la tu. beli skrg tgh sale. kang esok2 takde sale dh naya jer :D

mmg happy tp dia penat skit sbb jln2 tu. slim ke? nnt aku ckp kt dila. tq :D

EyesOfNabil said...

eh..ko baca buku? :D

archiq said...

eh..ada mcD kat sana?:D

iso said...

to nabil:

buku tu aku bc dlm toilet :p nk pinjam ke?

to archiq:

subway, nandos halal. yg tak halal dan best ialah kfc, burger king n wendy. giler best promo dia

suezety said...

hahahaha nandos halal? hehehe apo laie don.. dulu kat msia x berapa suka makan nandos, skrg kena blajar menyukai ler.. subway halal? YUMMYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! favereto!!!

yang.. i need u la yang.. :((

p/s: sorry yer cik farid.. i tumpang sini..