Wednesday, September 17, 2008

Aisyah@fsktm

From left: Azura, Aisyah, Noris

6 comments:

Sazly Salfarina said...

ape aku nak komen gamba ni iye...

Waaa... depan bilik kite tu. Hehe... aku tgk Noris bawak baby gitu, cam tak sesuai pulak. Sebab selalunye orang seberang yang buat gitu. Hehe... Pakai la bekas tempat dia baring tu, yang macam bakul tu. Orang OZ kat sini mesti pakai bakul tu kalau bawak baby.Ataupun yang macam poket kanggaroo tu. Aku tak tau la yg mana lagi bagus sebab aku dulu pun dukung je.

Waaaa... Azura. Ape dia buat sekarang ek.

Ko letak la gamba yang best sikit farid, ni cam tangkap muat je.

Azrinudin said...

bayang2 orang kat belakang tu sapa??? klu farid wat contest sure aku menang punya...kehkehkeh

iso said...

to sazly:

aku letak gambar ni sbb noris bwk anak dia dtg hari tu, saje nk tunjuk dkt ko :D

azura aku rs dia tgh tgg viva dia la. blum lg tu.

bab noris bwk anak dia mcm tu, ko kena tanya tuan dia sendiri. aku rs selebriti kt holywood ada guna benda ni. ni kira trend lps diorg ambik amah indon ni..hahaha..

to azri:

bole buat contest, tp tuan bayang tu tak bole masuk. ok?

Oyis said...

sazly: org hollywood pon pakai pouch ni skang ni... jgn ko x tahu... trend terkini tau... tu la, nk branak lg satu kot baru ko betul2 leh follow the art of babywearing hehe...

oit, terasa aku statement ko, 'letak la gmbr best sket'. apa? gmbr kami x best ke? sedih wooo....

Sazly Salfarina said...

ala noris, jangan la marah. Aku tau ade gak artis holiwod yang pakai camgitu, tapi kan aku rasa tak sesuai la kalau ko pakai. Sebab kat Malaysia kebanyakan yang pakai gitu adalah orang seberang. Gitu la, tapi tak salah la ko pakai sebab ikut keselesaan la kan. Lagipun ok gak aku tgk ko pakai... hehe

Ok ape gamba tu. Takde la aku ckp gamba ko tak best. Cantik tu, dengan baby lagi. Cumenye... lagi best la kalau aku dapat tgk gamba ex-rumet aku dgn aktiviti-aktiviti yg tade kat sini, cam kat pasar ramadhan tu. gitu la. Jgn la kecik ati... ala ko ni. Sori la kalo ko terasa.

Oyis said...

sori2 naik lori.. eh x de la... sempena hari raya yg bakal menjelam ni, aku mahap kan. maafkan la kesalaahn aku jugak eh? eh, bak la sini apam balik australia tu, aku nak rasa...