Thursday, September 11, 2008

Peminat Batman

Teka dimana saya?

13 comments:

MRM said...
This comment has been removed by the author.
MRM said...

Berjaya Time Square

Lia Sakinah said...

Have no idea. Midvalley or Mines...hehe.. wild guess

EyesOfNabil said...

Ada hadiah tak ni kalo betul?

Baju superman tu mcm familiar sbb pernah belek n harganya mahal giler tak mcm yg kat pasar mlm..ampes la lupa kat mana.

Tp yg pasti dia salah satu chainstore dalam sebuah pusat beli belah yg besar. Kalau besarkan lagi view dia mungkin akan kantoi lokasi berkenaan :D

iso said...

to mrm:

teruskan mencuba

to lia:

dh dekat tu, cuba lg

to eon:

hadiah cekedis ditawarkan :D

bj tu faizal tahir selalu pakai daa.. mmg mahal. area ni dia jual bj dc comics

takde nyer besarkan, itu je besarnya :D

Sazly Salfarina said...

Aku teke aku teke...

Ni kat One Utama kan. Apa hadiahnya?

Oyis said...

jusco cheras selatan

iso said...

Ok, kuiz telah ditutup. Dan pemenang nyer ialah (muzik please..)

takde sape yg betul :D

yg hampir betul ialah malia (tepuk3)

jawapan yg tepat ialah metrojaya, midvalley.

terima kasih kepada semua peserta. cuba lagi musim hadapan dengan gambar yg lebih mencabar

MRM said...

Lor, patut tu la tak dapat nak teka. Aku pun tak ingat bila last aku pi Midvalley. Sebelum kahwin tu la official dating place kitaorg. Selepas kahwin dah jarang pi situ sebab memanjang jam unless pi sesudah subuh, ha ha. So kiranya dah lebih kurang 2 tahun agakya aku tak pi midvalley, erk...

Azrinudin said...

aku pegi sesudah subuh sebelum zohor..hehehe klu bw awek senang jer dapat parking, klu pegi seorg susah dapat parking...nape ek???

MRM said...

Ha ha, aku tau kenapa. Kalau bawa awek, memandangkan nak dating, so nak ler keluar lama2 skit, maka ko akan pergi awal2 pagi yakni sesudah subuh sebelum zohor, tu sebab senang dpt parking!

Kalau gi sorang, ko gi tak ikut teori sesudah subuh sebelum zohor tu, ikut suka hati gi kul berapa, maka susah la nak dpt parking :D

Lia Sakinah said...

Ala...kira betulla tu...metrojaya kan dalam midvalley...bagi hadiah b4 ko fly gi NZ ek...letak dlm pigeon hole aku, nti bulan 12 aku amik...hihhihihi

iso said...

to mrm:

lama tu tak pegi, apa kata raya ni ko beraya dkt situ? ramai indon n bangla memeriahkan suasana :D

to azri:

pegi sorang susah parking sbb mata kena tgk jln n cari parking. pegi berdua sorang bole tlg tgk :D