Friday, November 14, 2008

Kursus MITPE

Masih ingatkah kita pada kursus ini?

Yang dianjurkan di Angkasaraya?

Yang mana kita sempat bersuka ria dan ditaja?



Semalam aku dapat call dari Meteor berkaitan kursus lanjutan. Kalau dulu masitah yang handle, sekarang lovleen kaur yang ambil alih. Terkenangkan masa kursus, banyak kenangan yang tak dapat dilupakan. Hmm... terasa macam semalam jer

4 comments:

Sazly Salfarina said...

Hahahahahaha... ingat ingat. Orang suruh pergi berkursus, ko pergi berjalan. Best best, memang tu la saat yang best. Yang paling best, bile dapat gaji last day, waaaaa kaya gittew.

Nanti balik aku nak pegi lagi la, dulu exam fail. Ape ko buat dengan ko nye sijil Myfe tue?

chefadh said...

ha ah..aku pun ingat..mm..bab nak amek skali lagi..gueh kurang pasti..muahaha..tp bab paling best masa siti kawen..sempat gak nak nyibuks n gossipp..pastu lepaks and jalans2...and then makan mcD dalam van..naseb baik cik pian layan..muahaha..tetiba aku teringat plak cikgu kita..comel la cikgu tu..mana yek gamba yg kita amek tu? kat sapa?eh, aku ngandung la time tu..isy..padanla anak aku kuat berjalan..heii..nak salahkan sapa..jangan dia suka menuang dah le..agagaga...

iso said...

to sazly:

hehehe, tu ler. dh la ponteng byk hari tp elaun full plak tu. musyikil aku :))

to ina:

jom ler ambik lg, br la best. nnt bole masuk resume.

gambar cikgu tu aku takde la. sape tah yg bwk kamera waktu tu.. aku rs budak2 utem ada kot

suezety said...

macam ku kenal logo yg di tengah2 tu.. isk isk isk logo apakah itu?