Friday, December 05, 2008

Bunga Di New Zealand

7 comments:

EyesOfNabil said...

aii..kamera mahal2 takkan satu shot jek? shot ni kamera hand phone pun bole weh...:D (ke mmg kamera hp ni?)

iso said...

sungguh bisa ayat mu itu bil. kualiti mcm ni takkan hp yg ambik?

apa kata penonton lain?

curX said...

ek-eleh, gambo camni aku bole amik sambil tutup mate jer (saje bakar line). wakakakaka >:)

iZuan said...

ni tujuannya nak tunjuk bunga ke nak tunjuk daun? bunga blurr je..

Az Azrinudin Alidin said...

aku igtkan "bunga" yang tu..skali bunga betul laaa..haha kasi can la org baru nak blajar pakai camera mahal..lain la mcm aku pakai hdpon jer

aku rasa farid bukan nak tunjuk bunga ngan daun tu..dia fokus kat air tu..btul tak farid?

iso said...

to curx:

terbakar je aku bc. cis.. cuba la ambik satu, aku nk tgk..

to izuan:

aku nk ambik gambar :D

to azri:

"bunga" yg tu nnt la. ada sorang minah kaunter kt kedai bj ni sebijik mcm patung. aku nyaris tertipu..

to all:

sebenarnya aku ambik ni guna hp sony ericsson jer.. hehehe... aku nk ambik gambar bunga tp dia keluar mcm ni. aku pun tak tau mcm mn jd mcm ni :D

EyesOfNabil said...

elee kaber line tadi kate bukan kamera hp ^_^