Monday, December 01, 2008

Dila ke CityMed

***sila tgk dr bawah ke atas

Makan mee goreng lps jumpa Dr

Sea band sesuai utk mereka yg loya (atau ingin turun ke laut)

GP dila bernama Dr Lidia Novak

CityMed antara GP yang ada di Auckland City

Mari naik Free Bus dan turun diWarehouse

13 comments:

Sazly Salfarina said...

Kenapa jumpa Dr iye encik Mohd Farid Jaafar? Kenapa Dila loya-loya iye? Apakah akan ada anak melayu dilahirkan di New Zealand tak lama lagi? Berapa ramaikah anak melayu tersebut? Waaaaaa... tahniah la korang. Tahun depan boleh la mintak tambah elaun. Hehehe... rezeki anak tu.

EyesOfNabil said...

Farid, aku request letak la shoutbox satu ^_^

Knp ko selalu amik gamba Dla tgh berkerut2? Ko nak dpt twin tu kena jaga lebih sket...romantik kena lebih gak tu ^_^

Lia Sakinah said...

Wahhh...Tahniah tahniah tahniah!!! Dapat twins lagi tuh...bestnyeeee... Ko mmg ade keturunan twins ke farid?
Jaga wife ko bebaik tau... betul ckp nabil, romantik pun kene lebih...ngehehehehe....

Sazly Salfarina said...

Wah, semua kengkawan dah tau ek. Jadi, perkara ni bukan lagi rahsia la ek. Tahniah la Farid n Dila. Rezeki tu, sekali 2 dapat. Nanti bile anak ko dah besau, ko tanye aku, Iman SPM dapat berapa? Aku pulak tanye ko, anak ko PMR dapat berapa. Ahaks... Tapi anak ko lagi pressure, nak kene lawan ngan anak Nabil. hahaha...

iso said...

to sazly:

hehehe... aku dh letak gambar baby kt tepi tu. cuba ko scroll bwk skit, bwh kaset lagu tu.

tq2. dpt 2 senang, ada la anak aku kwn esok. diorg kwn sama sendiri jer.. hahaha

ramai tu tahun depan, mmg upsr, pmr atau spm akan jd bualan hangat la. aku tak relaaa..

elaun tambah nzd79 jer. semua rumah seminggu lg mahal. buat beli susu jer laaa...

to eon:

dulu aku dh letak shoutbox tp takde sape tulis. dari jd tukun, aku buang jer.. esok la lps jumpa sv aku letak satu.

aku dh suruh senyum la.. maybe dia kerut sbb babies aku pun nk ambik gambar jgk.. wakaka.. tak larat la nk romantik

to lia:

tq2 :D mmg seronok, harap2 semua ok. ada mak cik sebelah mak aku anak dia twin.

romantik la ni.. sedang cuba... :D

curX said...

waaa, congrats2! ^_^

btw, kat nz ade jual mee goreng jgk ek? waaahh :O

MRM said...

Oh my, congratulations to u n wifey on the grrreeat news! Hope everything's gonna be fine till the end of the journey!

Ha ha, lepas ni ko akan jadi kurus cam Sazly la, sebab nak kena kasi makan dua anak serentak :P (tapi Sazly dah berisi balik la skrang, happy sbb boleh balik tanahair kot tu)

Anyway, congrats again :)

noris said...

wah tahniah! skali Allah ganti dpt dua daaaa.... untung ko farid... aku tumpang seronot!

jg dila elok2, n byk2 sabar la layan karenah org pompuan mengandung ok, bakal bapa?

bile due?

Az Azrinudin Alidin said...

tahniah la farid..skali dapat kembar..lagi teror ko dari sazly..kehkehkeh

nnt ko tau la camne nak layan karenah kembar nih..lepas sorg sakit..sorg lagi pun akan sakit gak..tapi seronok la ko ek

wahhhh..kite tgu anak lan pulak..agak2 kembar gak kot

iso said...

to curx:

tq2 :D ko pun jgn tgg lama2 :D

bukan setakat mee goreng, mee udang pun ada. tom yam pun ada laaa... ko sebut jer

to mas:

tq :D amin

kurus ke? skrg ni aku gemuk skit sbb sendiri masak n sendiri habiskn. sedap plak tu.. hahahaha

aku harap, aku n dila dpt la jg babies tu nnt. sorang ambik satu laa..

to noris:

aku pun seronok dpt dua. ada la babies tu kwn (diorg kwn sama sendiri la)

mmg tgh jg dila elok2. kesian dia tak lalu mkn n penat. aku jer kena mkn..hehehe

kata Dr due bulan 7. tgk la dkt baby ticker nnt.

to azri:

tq2 :D aku tak dpt lawan dia, dia lg terror ah. ayat power tu. kang kita dpt jemputan kenduri kawin sazly. sazly yg keja dkt upm tuuu..

ko ni, jgn la mintak anak aku sakit. mintak2 la diorg sihat2 hendaknya..

lan senyap jer, ada ler tu...

:: azrul hazri jantan :: said...

hope aku belum terlambat wish congrats..aha..tahniah la weii,mmg rezeki Allah nk bagi tue..lepas nie ada aa semangat tambahan nk siapkan PHD ko tue..tanggungan akan bertambah, hehe :)

Alfian_Troxion said...

Farid. pos kat aku seround ubat mabuk laut tu :D

iso said...

to azrul:

tq2 :) mmg semangat nk siapkan cepat ni. kemampuan skrg kurang membantu, kena naik pangkat cepat :D

to pian:

btul nk? bg ler alamat rumah, senang aku nk pos :D ym ler nnt