Monday, January 19, 2009

Mari Main Game

Game ni aku main free sbb org sblm ni
tak perasan ada 2 kredit lg. Hehehe...

Game kapal terbang 1945.
Skali main NZD 1 = 3 Credit

Raiden II, game classic waktu matric.
Tu tangan Shah, flatmate.

11 comments:

curX said...

mesti game kat sana lagi baru dari yg kat sini. teringat masa kita layan arcade lps main bowling dulu2. heheheh ;))

che kam said...

uitt..main game tak mintak kebenaran org..huhu..tak halal tu..berdosa tu..huhuhu..mesti level satu pun tak lepas..huhuhu

EyesOfNabil said...

laa game tu kan emulator dia aku penah kasi utk install dlm laptop ko...apsal la ko bayar duit utk main :)

tu la..time aku bg taknak simpan...ni dah ngidam baru la tercari2...

Oyis said...

oi... curi kredit org tuh... xbaik wooo

iso said...

to curx:

hehehe.. ada game latest tp aku tak reti main. house of the dead III pun ada.. cuma token tak cukup jer..

to kam:

mn ada, tu kira rezeki terjumpa tu :D lepas la 3 level..

to nabil:

aku dh buang dh sbb space hdisk tak cukup. nnt ingat nk upgrade hdisk ler...

lg pun main kt arcade bole hentam mesin, kalau aku hentam keyboard notebook alamat beli baru ler..

to riz:

tak curi :p kalau aku tak guna rugi la kredit tuuuu

suezety said...

tidakkkkkkkkkkkk........ game game.. mario!! uuwwaaa dslite? uuwaaa tidak.. (sorry ek gila sekejap!!!)

iso said...

mario kart pun best jgk :D

suezety said...

wahhh bikin panas ni.. gggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ch0ch01ic said...

hye,en farid.
congratz smbung sambung study lg.sy nk sambung tp takot.huhu..

bestnye g NZ!

iso said...

to suzi:

mmg panas. buat geram je main. asyik kena potong je. lps tu kalau dh nk menang dia tembak plak...

kena praktis lg ni

to ch0ch0:

hi, tq dtg melawat blog sy :D
takpe, smbg kalau perlu je. pening kepala nnt :D

mmg best, mcm duduk kt KL jer :))

Saiful Ramadzan Hairani said...

isk2.... kaki game.