Wednesday, February 11, 2009

Auckland Lantern Festival

Sambutan ini diadakan di Albert Park

Berlangsung selama 3 hari, 6 - 8 Feb

Mcm2 bentuk tanglung dipamerkan

Antara yang menarik ialah rama2, tembikai dan naga

Penat jugak la nk berjalan dgn ramai org yg dtg

2 comments:

Sazly Salfarina said...

korang ni, jalan pelan-pelan. Dila tengah sarat tu.
Anyway, ramai ke chinese kat sana sampai sambut lantern festival ni begitu meriah sekali?

iso said...

mmg jalan pelan2 pun.. sesak tu.

sini ramai org asia, bukan setakat cina, jepun, korea, india, indon pun ada.

sebenarnya takde apa pun sgt, tp org putih mn la terdedah benda2 mcm ni. tu yg ramai tu