Monday, February 09, 2009

Setahun Berlalu

Semalam genap setahun

Dulu di Malaysia sekarang di New Zealand

Dari berdua, akan berempat :D


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

18 comments:

MRM said...

Happy 1st Anniversary!

Semoga jodoh kekal bahagia sehingga ke akhir hayat :)

salayie said...

farid n dila,

happy 1st anniversary! may Allah bless you guys always!!!

pssttt..dila, apa farid bg ko?jgn x mintak...ko diam dia lg suka..hehehe!

che kam said...

Selamat ulangtahun 1..moga kekal bahagia selamanya hingga ke akhir hayat bersama...juga selamat menempuh alam keibu bapaan..sesungguhnya ia menyedarkan kita betapa HEBATNYA kedua ibu bapa kita yg berjaya membesarkan kita sehingga apa yg kita jadi hari ini..Moga Allah mudakan isteri kamu..eh silap moga Allah mudahkan hidup kamu

EyesOfNabil said...

tahniah2..sudah setaun :D

jaga bini...lps ni jaga anak...mencabar tu dua serentak :)

dLyn aZmi said...

congrats!

next yr berenam plak ;)

iso said...

to mas:

tq :D amin...

to sal:

amin...

aku tak bg apa2 pun :D
cukup ler kasih sayang dari aku.. hehehe

to kam:

amin.. semoga hang pun mcm jgk la. jd tak sambut besday qis ni?

to nabil:

tq :D

mmg mencabar sungguh. ada tips tak? mcm mn rsnya jd seorg bapa?

to dlyn:

tq :D

tahun depan tak sempat kot, nk balik nnt tambah la

mmg cadang lps ni tambah lg dua, senang skit (bole recycle brg)

Alfian_Troxion said...

Alhamdulillaaah :)

1st Anniversary :D
Semoga bahagia sampek ke anak cucu dan cicit :) insyaAllaah.

Lia Sakinah said...

Tahniah... dh setahun...
dari berdua terus jdi berempat nti...
meriahla rumah ko nti! Kuatkan semangat jd ayah yek...nak besarkan 2 org baby sekaligus lebih berat cabarannye...hope u guys will doing great! :D

Bila nk scan utk tau jantina? Klu 2-2 baby boys...ko kene sembelih 4 ekor kambing masa aqiqah nti...jgn lupe jemput kami ek...hehehe

suezety said...

dh setahun ek? kejap je kan.. :) tahniah ek moga kekal hingga ke akhir hayat..

iso said...

to pian:

amin :D tq, harap ko pun sama

to lia:

hehehe.. tq2. harap2 dpt la aku bersabar melayan kerenah anak2.

scan next week. nnt kalau tau aku post dkt sini :D

insyaallah kalau buat aku jemput, jgn tak dtg dh ler ye :)

to suzi:

ha ah, pejam celik dh setahun. tq :D

Oyis said...

wah, aku dah gaak terlambat, tp nak wish jg... congrats... !

iso said...

tq2 :D aku tak kisah, janji hadiah yg ko kirim tu sampai >:)

doNuT said...

To Sal:
Aku xmtk pape pun. Dh dpt mcm2 dh :)) Tket blk msia, dslite, bj prgnant :)) Nnt nk mtk beli brg2 babies plak hehehehehe

curX said...

congrats bro! slmt menempuhi dugaan & cabaran. lps ni bole kasi tips kat aku plak. tih-tih-tih ;))

iso said...

tq2 :D

aku takde tips la nk bg :) sabar je la kot... ko tanya la abg ipar ko tu

:: azrul hazri jantan :: said...

aramakkk... terlambat wish la pulak... ok farid, congrats, moga kekal ke akhir hayat :) insya allah.... tahun depan sambut anniversary da bertambah ahli keluarga ye dok... best best ;)

sumpit said...

aku lg lmbt, tp aku ada kes. aku cuma smpt cek blog sendiri je :D

happy 1st anniversary!!! semoga bahagia ke anak cucu!

chefadh said...

aduhh..heii..aku lambat lagik! takpelah, aku nak jugak wish kat korang nih! so terasa la kehangatan berpanjangan,kan? happy anniversary!! sure happy giler ni...well, enjoy masa berdua ni secukup2nya..ha, bak kata lia, kalau dedua lelaki, 4 ekor kambing tu..mesti berlebih2, leh la buat frozen pos kat aku!! heheh..semoga korang bahagia selalu yea..and sihat walafiat..ameenn..