Sunday, March 15, 2009

Makan Aiskrim

Kedai ni terletak di Parnell (Ambik Link Bus)

Kedai ni bersih dan tiada bahan yang meragukan

Harga aiskrim ni (4 scopes) dlm NZD8

Kami mkn aiskrim dlm wafel :)

5 comments:

Sazly Salfarina said...

huhu... ais krim perasa durian tade ke? Best woooo makan nandos. hehe.

Oyis said...

ni mesti dila yg ngidam ni ek? aku dulu masa peknen suka mkn aiskrim apa tu... yg hijau epal masam di luar, kat dlm dia vanilla... yum!

iso said...

to sazly:

hehehe, perasa buah kiwi ada ler :D

to noris:

tak mengidam pun, jln lps mkn fish n chip :D

Nabil said...

yg ngidam tu sbnrnya iso...tu saje letak pic wife dia utk cover line :D

curX said...

wakakakaka :))