Monday, March 09, 2009

Pejabat MAS diAuckland

Pejabat ini terletak di 120 Albert Street, Auckland CBD

Anda boleh menukar tarikh tiket disini
(tapi kena bayar la)

8 comments:

Sazly Salfarina said...

waaaaa... dah beli tiket nak balik cuti ek. Best nyeeeee.... lepas ni boleh la makan kat kedai uncle bob padang, asam pedas uniten, sate kajang, tasik, perahu, maulana, mane lagi???

iso said...

tiket dila yg dh beli, aku punya blum lg laa. tiket balik kesini mlm raya kedua, tu yg nk pegi tukar tu.

aku cadang pegi mkn nasik lemak tang ling la, ko nk kirim?

noris said...

uish... nak balik bersalin kat msia eh? twins ko bila due? btw, anak ko identical twins ke fraternal twins?

sumpit said...

hahahaha, aku pon dah beli,
tp time xmas. raya aku kat sini je :(

aku pon blk nak melepaskan rindu mkn,
asyik2 mkn, keje phd tak jalan2 gak, arghhhhhh

iso said...

to noris:

ha ah, balik bersalin msia. kt sini dpt free tp takde sape nk dtg tlg jg. twins aku due 12 julai

aku rs fraternal twins(?) kot. dia dlm dua kantung berbeza. next week scan lg :)

to et:

takpe la et, br la merasa raya diperantauan. xmas ko bukan sambut pun, tak rugi la.

mkn sini ok tp rs tak sama. teringat ns ayam tasik.. huhuhu

Nabil said...

waa..tu nnt bini takde kat NZ jgn menggatal lak :P

iso said...

tak sempat punya, sibuk buat research n cari rezeki utk anak2 :D




p/s: ko ni, ckp tu tgk2 la dulu. kantoi plak kang

Nabil said...

ahaha..takpe...tgk la monitor Cathode Ray Tube. ngeh ngeh nngeh