Saturday, June 13, 2009

Fahmi & Fahim

Ini alasan kenapa lambat aku letak gambar

Dan ini juga mengapa payah benar aku nak jumpa

Inilah Fahmi (abg yg cukup vokal)

Ini pula Fahim (aktif bergerak)

Ni gambar terbaru dila sebagai peneman di Wad 16




p/s: ramai tanya seiras ke tak, dila kata ye. aku? application not found, please reinstal the program...

15 comments:

bakhtiarazi said...

Farid, bila dijangka dapat keluar? Ke dah keluar dah? Ko guna program Lutengok&pikirlasendiri.exe v3.0 untuk tau seiras ke tidak... :p

Nabil said...

apa yg kena reinstall tu? muskel aku lah...install dlm perut dila lagi ke? wahaha

apa pun tahniah utk ko dan isteri! selamat menempuh alam keibubapaan yg lebih mencabar. Jaga bini tu elok2 masa berpantang :)

p/s: ymkan aku no tel ko...dah sampai sini bukan nak bgtau aku.

suezety said...

uuwwaaa auntie suezy x sabar nak jumpa fahmi & fahim.. camner camner????/??

iso said...

to bakh:

tak keluar lg. kena tgg cukup berat (dlm 1.8kg) baru bole keluar.

mn jual program tu? aku cari dkt kedai takde la :p

to nabil:

ye la tu :p tu abis phd nnt la.
tq2, slmt hari bapa utk mu.

to suzi:

lmbt lg br bole jumpa. dh kluar nnt dtg la :D

modd said...

congrats!!!

iso said...

tq :D

Lia Sakinah said...

Congrats farid! Seronoknye dpt kembar... :D. Lama ke lg ko kt taiping tu? Klu sume dh settle nti, klu ade turun KL, contact2 la kitorg...hajat dihati nk visit tgk si kembar... kem salam kt wife ko yek... Selamat menempuh alam x cukup tido...utk kes ko, berganda la... hehehe

MDH said...

Tahniah......Selamat menempuh alam kebapaan....

Oyis said...

setinggi2 tahniah wat ko & dila. eh, bersalin cpt sket eh? aku ingtkan bln july nnt, ke aku yg nyanyuk. apapon, smg sihat2 semuanya... bersalin normal eh? respek kt dila :)

IdzaRis79 said...

tahniah utk ilah dan suami..
bila kami balik tt serong,nanti kami singgah..

iso said...

to lia:

tq lia :D mmg seronok sbb nnt xde la sunyi budak2 tu. lama lg sbb xcukup berat. kena tgg 1.8kg baru bole kluar. insyaallah. nnt klau turun aku bgtau. hehehe...

to mdh:

tq :)

to noris:

tq2. mmg bersalin cepat, aku pun tak sempat balik. 8 bulan je. sihat cuma tak cukup berat. kena operate hari tu.

orgAussie said...

congrats farid.. selamat menempuh alam baru... sabar tangga kejayaan.. dari bapa budak comel 12 bulan... hehehe...

p/s: sapa azankan babies ?

iso said...

to idza:

tq :D bbies dh balik nnt singgah la, skrg singgah pun takde sape lg

to orgAussie:

tq :) suami kpd roomate dila ms kt hospital azan kn sbb wife dia pun nama dila jgk. takpe la...

sumpit said...

congratz!!!!!!!!

senyap je, ramai yg tatau kot dah beranak. aku tau pon dari blog nabil, congratz once again!

iZuan said...

Tahniah. Selamat berjaga malam dan Selamat berpuasa!