Sunday, March 30, 2008

Superhero in you

1- Apa superpower idaman anda? Choose only one.

Keluang Man

2- Siapa superhero/watak yang mempengaruhi pilihan itu?

Superman

3- Kenapa superpower yang itu?

Made in Malaysia

4- Apakah kelemahan kamu? We're never b perfect right?

Tidak serius.

5- Apakah nama superhero kamu?

Err... tunggu peminat la bg nama

6- Motto superhero kamu pula?

Ketawa adalah ubat kepada segala penyakit

Survey SUPERHERO ni akan ditag kpd :
1-Curx - dulu dia pernah terjun basikal untuk tiru Six Million Dolar Man
2-Sazly - bg dia mengisi masa lapang selain jln2 tgk tmpt org

3 comments:

curX said...

uik.. ye ke? aku pon dah lupe bila & kat mana. cuba citer balik caner? hmm...

EyesOfNabil said...

mesti ade supervillain dah brainwash bagi lupe tu :D

Sazly Salfarina said...

ni pehal tag tag aku ni. Ape aku nak kene buat nih, tic tac toe aku tau ler.